• Galileo Galileï:

  ‘Je kunt een mens niets leren. Je kunt hem hooguit helpen het in hemzelf te ontdekken.’

 • Dwight Eisenhower:

  ‘Leiderschap is de kunst om iemand anders zover te krijgen iets te doen wat jij gedaan wilt hebben omdat hij het wil doen.’

 • Hendrik Ibsen:

  ‘Een gemeenschap is als een schip; iedereen zou bereid moeten zijn het roer te nemen.’

 • Ryunosuki Satoro:

  ‘Ieder voor zich is een druppel. Samen zijn we een oceaan.’

 • Carl Jung:

  ‘Alles wat ons aan anderen irriteert, kan ons iets doen begrijpen over onszelf.’

Follow us on Twitter

 EVENT 27 november 2013 Besturing in verandering

event

Onze maatschappij ontwikkelt zich van een verzorgingsmaatschappij, via een participatie-maatschappij naar een waarborgmaatschappij. Wij bevinden ons op dit moment in een periode van grote onzekerheid, minder financiële middelen, meer zelf- en samen redzaamheid. Intramurale voorzieningen hebben het moeilijk. De noodzaak om zorg slim te organiseren is voelbaar.
Bovendien wordt de cliënt als vertrekpunt steeds belangrijker. Flexibiliteit en vraagsturing lijken de kernbegrippen voor een organisatie die werkelijk is (in)gericht naar de wensen van de cliënten. Maar hoe doet u dat?
Dat behoeft in ieder geval een heroverweging van de bedrijfsprocessen. Het primair proces, de ondersteunende processen en de conditionerende processen. Tijdens dit event gaan Lineke Verkooijen/Dennis Moeke en Trea van der Wijk graag met u in gesprek over de mogelijkheden die het bedrijfsvoeringsmodel MoVer biedt voor uw organisatie en de kantelingsmogelijkheden van het OERmodel voor het primair proces.
U kunt zich aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Na inschrijving ontvangt u de factuur en routebeschrijving. Kosten: 295 euro pp inclusief boek en 1,5 uur presentatie OERmodel op locatie op nader te bepalen datum. 

Heeft u vragen over dit event of andere vragen aan ons, dan kunt u bellen met: 06-45963646 Lineke Verkooijen of 06-46745109 Trea van der Wijk
Wij zien uit naar uw komst om kennis met elkaar te delen.

Build by AnninkStudios based upon a template of Joomla51.com