• Galileo Galileï:

  ‘Je kunt een mens niets leren. Je kunt hem hooguit helpen het in hemzelf te ontdekken.’

 • Dwight Eisenhower:

  ‘Leiderschap is de kunst om iemand anders zover te krijgen iets te doen wat jij gedaan wilt hebben omdat hij het wil doen.’

 • Hendrik Ibsen:

  ‘Een gemeenschap is als een schip; iedereen zou bereid moeten zijn het roer te nemen.’

 • Ryunosuki Satoro:

  ‘Ieder voor zich is een druppel. Samen zijn we een oceaan.’

 • Carl Jung:

  ‘Alles wat ons aan anderen irriteert, kan ons iets doen begrijpen over onszelf.’

Follow us on Twitter

Zorg met Plezier: Intuïtief manoeuvreren met de lift

maart 8, 2013

Zorg met Plezier: Intuïtief manoeuvreren met de lift

Patiënten liften zijn in deze tijd niet meer weg te denken. Het tillen van gewicht boven de norm 23 kg ofwel ‘het niet tillen’ is hiermee opgelost.

Maar wat blijkt? Fysieke klachten aan rug, schouders en nek, zijn nog aanwezig! Dit leidde tot de inburgering van de plafondlift. De weerstand van het rijden & manoeuvreren met liften werd weggenomen. Resultaat: werken met plezier!

Maar wat nu als er frequent getild moet worden en de plafondlift niet de oplossing kan zijn omdat huisvesting (gebouw, bouwconstructie, verhuurder, budget e.d.) dit niet toelaat ? Of omdat de cliënt nog tot stand kan worden gebracht met een stalift?

Manueel rijden met liften in niet optimale omstandigheden kan overbelasting veroorzaken door de duw- & trekkrachten bij het manoeuvreren. Ook daar is nu een oplossing voor: het intuïtief verplaatsen van de sta- of tillift door de elektrische unit.

Resultaat: Plezier in zorg omdat het rijden van voor naar achter, van links naar rechts ondersteund wordt door het vijfde wiel. Nieuwsgierig? Laat je inspireren op de Zorgtotaal beurs te Utrecht, hal 7, stand C094. Het Joy in Care team laat u graag ervaren. Want voelen zegt meer dan 1000 woorden. Hopelijk tot ziens.

Build by AnninkStudios based upon a template of Joomla51.com