• Galileo Galileï:

  ‘Je kunt een mens niets leren. Je kunt hem hooguit helpen het in hemzelf te ontdekken.’

 • Dwight Eisenhower:

  ‘Leiderschap is de kunst om iemand anders zover te krijgen iets te doen wat jij gedaan wilt hebben omdat hij het wil doen.’

 • Hendrik Ibsen:

  ‘Een gemeenschap is als een schip; iedereen zou bereid moeten zijn het roer te nemen.’

 • Ryunosuki Satoro:

  ‘Ieder voor zich is een druppel. Samen zijn we een oceaan.’

 • Carl Jung:

  ‘Alles wat ons aan anderen irriteert, kan ons iets doen begrijpen over onszelf.’

Follow us on Twitter

Reden van Bestaan

De primaire verantwoordelijkheid van de zorgorganisatie is kwalitatief verantwoorde zorg leveren met gezonde medewerkers. Passievoorzorg ondersteunt organisaties bij het slim organiseren van processen, personeel en materiaal en veilige werkomstandigheden wat ten goede komt aan de organisatie, het personeel, de cliënten en het bedrijfsresultaat.

Visie

Passievoorzorg staat voor ondersteuning eigen regievoering en gezond en met plezier kunnen werken. De zorgvraag neemt toe en het aantal handen aan bed groeit niet evenredig mee. Dit leidt vaak tot toenemende werkdruk in de zorgorganisatie.

De zorgorganisatie heeft als primaire verantwoordelijkheid het leveren van kwalitatieve verantwoorde zorg voor haar bewoners. Daarbij is het belangrijk dat medewerkers veilig  en gezond kunnen werken. Helaas blijkt dat fysieke klachten de belangrijkste verzuimoorzaak is in zorgorganisaties. Dit kan beter! 

persoonlijke groeiDoor de zorgorganisatie te benaderen als een levend systeem waarin de elementen ‘processen’, ‘mensen’ en ‘materialen’ optimaal leren samen werken kan de werkdruk worden verkleind, hulpmiddelen beter worden ingezet en met meer plezier gezonder worden gewerkt. Dit komt ten goede aan het welzijn van bewoners en medewerkers.

Passievoorzorg werkt vanuit 'Natuurlijk Leren' waarin Vakmanschap, Vertrouwen, Verbinding en Inspiratie terugkomt. Samenwerken, Samen leren en Samen ontwikkelen om als zorgorganisatie een 'lerende organisatie' te bouwen met als doel een goede inrichting van het primaire proces om veilig, efficiënt, effectief, verantwoord en met plezier te werken in de zorg. 
 

Build by AnninkStudios based upon a template of Joomla51.com