• Galileo Galileï:

  ‘Je kunt een mens niets leren. Je kunt hem hooguit helpen het in hemzelf te ontdekken.’

 • Dwight Eisenhower:

  ‘Leiderschap is de kunst om iemand anders zover te krijgen iets te doen wat jij gedaan wilt hebben omdat hij het wil doen.’

 • Hendrik Ibsen:

  ‘Een gemeenschap is als een schip; iedereen zou bereid moeten zijn het roer te nemen.’

 • Ryunosuki Satoro:

  ‘Ieder voor zich is een druppel. Samen zijn we een oceaan.’

 • Carl Jung:

  ‘Alles wat ons aan anderen irriteert, kan ons iets doen begrijpen over onszelf.’

Follow us on Twitter

Passievoorzorg beschikt over een trainingsruimte bij Confexion, een bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van tilbanden en aangepaste kleding. www.confexion.com

De eigenaar van Passievoorzorg heeft Passie voor de zorg, maar ook Passie voor het vakmanschap. Om die reden is Passievoorzorg gesteld op de samenwerking met Confexion, om zo ook tijdens trainingen deelnemers een rondleiding te mogen geven in de confectie afdeling. Confexion medewerkers zijn gepassioneerd in wat ze doen. Voor hun is elke tilband uniek, zoals ook voor de zorgmedewerker elke zorgvrager uniek is. De medewerkers van Confexion nemen de deelnemers op reis. De reis die de tilband aflegt om uiteindelijk via de post bij u aan 'huis' te worden bezorgd. 

Ook Confexion is geinteresseerd in de medemens met en zonder beperking. Zo wordt u als klant ontvangen door een client van Hendrik van Boeijenoord, die de bali beheert. En de lunch tussen de training door, wordt met liefde en passie verzorgd door clienten van Hendrik van Boeijen onder leiding van Wessel. 

Confexion en Passievoorzorg nodigen u en uw collega's graag uit op locatie om een training of workshop te volgen. Nieuwsgierig? Vraag onze digitale folder van trainingen aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met Trea van der Wijk M 06 - 46 74 51 09.

 

 

 

Build by AnninkStudios based upon a template of Joomla51.com