• Galileo Galileï:

  ‘Je kunt een mens niets leren. Je kunt hem hooguit helpen het in hemzelf te ontdekken.’

 • Dwight Eisenhower:

  ‘Leiderschap is de kunst om iemand anders zover te krijgen iets te doen wat jij gedaan wilt hebben omdat hij het wil doen.’

 • Hendrik Ibsen:

  ‘Een gemeenschap is als een schip; iedereen zou bereid moeten zijn het roer te nemen.’

 • Ryunosuki Satoro:

  ‘Ieder voor zich is een druppel. Samen zijn we een oceaan.’

 • Carl Jung:

  ‘Alles wat ons aan anderen irriteert, kan ons iets doen begrijpen over onszelf.’

Follow us on Twitter

Werkwijze 

Door de zorgorganisatie te benaderen als een levend systeem waarin de elementen ‘processen’, ‘mensen’ en ‘materialen’ optimaal leren samen werken kan de werkdruk worden verkleind, hulpmiddelen beter worden ingezet en met meer plezier gezonder worden gewerkt. Dit komt ten goede aan het welzijn van bewoners en medewerkers.

Om deze duurzame inzetbaarheid van personeel te realiseren, kan het vertrekpunt voor elke zorgorganisatie anders zijn. Passievoorzorg - Zorgvooruit gaat hierover graag in gesprek om een oplossing voor u op maat aan te bieden.

Het gesprek 

In een intake gesprek worden uw wensen en behoeften geduid. Aansluitend ontvangt u een voorstel met aanbevelingen. Dit wordt met u besproken om te toetsen of dit voorstel voldoet aan uw verwaching om uw doelstelling te bereiken. Bij een juiste match kunnen afspraken gemaakt worden om tot samenwerking over te gaan.


 werkt samen met professionals met ieder hun eigen deskundigheid. Hiervoor is een netwerkorganisatie opgericht met de naam: 'Zorg Vooruit' . Uw voordeel: één aanspreekpunt, één factuur adres met een breed aanbod voor uw verschillende vraagstukken in de zorg.

Passievoorzorg is voorstander van de lerende organisatie en begeleidt uw organisatie hierin. Dit maakt borging van kennis, deskundigheid en vernieuwing mogelijk. Interesse?


Neem gerust telefonisch contact op. M: 06-46 745 109. Of mail uw vraag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . De mail wordt binnen 24 uur beantwoord.

Build by AnninkStudios based upon a template of Joomla51.com