When you talk,

 you are on
repeating what you 

already know

But if you listen,

you may learn 

something new.

Over mij

Trea van der Wijk

Mijn kernwaarden:
Ik sta voor vertrouwen, verbinding, vakmanschap, en inspiratie. In de samenwerking met opdrachtgevers, samenwerkingspartners en medewerkers staan deze kernwaarden centraal.

In mijn werk blijf ik dicht bij mezelf, en neem ik werk aan waarin ik geloof. Hierbij gaat het om wat ik kan betekenen voor uw organisatie m.b.t. gezonde bedrijfsvoering, productiviteit verbetering, vraagsturing. Ofwel leefplezier en werkplezier.

Met mijn passie voor de zorg, mijn werkervaring en mijn enthousiasme weet ik mensen te binden en te boeien en in beweging te brengen voor verschillende vraagstukken.

Mijn missie is gericht op mensen en organisaties. Op gedragsverandering personeel in de breedste zin van het woord. Samenwerken aan het vergroten van effectief gedrag. Want bij zowel stagnatie als ontwikkeling ligt het voornamelijk aan het gedrag van de persoon en zelden aan zijn of haar inhoudelijke kennis. Met als resultaat juiste welzijn- en zorgactiviteiten leveren met de juiste mensen en juiste hulpmiddelen. Dit leidt tot een goede balans leefplezier en werkplezier.

Zie voor een volledige professionele geschiedenis. Voor méér achtergrond informatie, lees ook mijn blog: 'wie ben ik?'

Professionals in de zorg

Passievoorzorg werkt met een netwerk aan professionals die hun sporen hebben verdiend in de zorg en die op basis van hun kennis en ervaring een bijdrage leveren in het ‘leefplezier van de cliënt en werkplezier’ van medewerkers. Denk hierbij aan trainingen die ten goede komen aan deskundigheidsbevordering, goed en juist gebruik van het eigen lichaam en/of hulpmiddel, communicatie en procesbegeleiding.

Samenwerkingspartners


Mijn Big Five for Life is:

  • Liefdevolle: respectvolle relaties onderhouden
  • Amuseren: Adviseren, trainen en/of coachend leiding geven met de nodige humor & spel om de ander uit te nodigen tot kennisdeling en natuurlijk leren
  • Uitnodigen door doen: Mezelf en anderen inspireren om uit te gaan van mogelijkheden en het beste uit de situatie of de persoon halen
  • Go: Nieuwe plekken en mensen ontmoeten. Elke ontmoeting is er één waar lichtpuntjes kunnen openbaren en uitbloeien tot nieuwe inzichten
  • Health: Lichaam en Geest in balans. Gezond & Veilig werken begint bij eigen verantwoordelijkheid en eigenaarschap nemen.

Het acroniem is laugh: Een lach op het gezicht is een teken dat je thuis bent! Een lach geeft positieve energie in iedere ontmoeting en dit deel ik graag met anderen om elke dag een 'beetje' mooiere wereld te creëren.

Contactgegevens

Huisterheide 28
8521 ND  Sint Nicolaasga

Tel: 06-46745109 06-46745109
E-mail: trea@passievoorzorg.nl
treavanderwijk

K.v.K.: 01129088