Alles wat ons aan anderen irriteert,
kan ons iets doen begrijpen over ons zelf.

Carl Jung

Voor wie werken wij?

Leef- en Werkplezier creëren door gezonde bedrijfsvoering, juiste inzet personeel en hulpmiddelen, is voor iedereen van belang binnen de zorginstellingen. Onze aanpak kan dan ook in alle sectoren in de zorg worden ingezet. Bij zorg-organisaties die nog in de kinderschoenen staan tot organisaties die al vele activiteiten hebben ingezet om de zorg te organiseren om het potentieel van medewerkers en hulpmiddelen beter te benutten en juist op zoek zijn naar instrumenten, zoals o.a. de OERplanner, die de dialoog met de medewerkers en de cliënten ondersteunt. Ons werkgebied is heel Nederland.

Referenties

 

Trea van der Wijk verzorgt al een aantal jaar bij ons de praktijktrainingen voor fysieke belasting. Ze doet dit met veel enthousiasme en humor en met haar jarenlange ervaring in de zorg weet ze waar ze het over heeft. Onze medewerkers waarderen de trainingen van Trea heel positief (gemiddeld een dikke 8). Opmerkingen die vaak op de evaluatieformulieren terugkomen: ze gaat goed in op vragen vanuit de groep, er is genoeg ruimte om te oefenen, ze geeft tips die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Na de training geven medewerkers o.a. aan beter op hun houding te letten en meer kennis te hebben over hulpmiddelen (o.a.glijzeil) en die ook meer te gebruiken.


InteraktContour
Henrike Kleen - de Graaf
Adviseur preventie & gezondheid InteraktContour
 
Trea heb ik leren kennen in mijn tijd als interim Regiomanager bij Zorggroep Meander.
Trea, in haar functie van teammanager, heeft daar op geweldige manier een locatie "ontmanteld", zij deed dat zorgvuldig, gedegen en met oog voor zowel de menselijke maat , maar ook oog voor de bedrijfsvoering. Allround professional, sterk op inhoud en organisatie, no-nonsense mentaliteit, weet mensen door ze te betrekken en adequaat te informeren mee te krijgen. Zij is betrouwbaar, loyaal, een collega die je om een boodschap kunt sturen, maar altijd in verbinding met de context. Een aanwinst voor zorg en welzijn.

Zorggroep Meander
Drs. Ruud van Doorn
Regiomanager a.i. Zorggroep Meander
 
Trea,  bedankt voor alles. Dank voor je enorme energie en snelheid waarmee je alles rondom teamontwikkeling, samenwerking en deskundigheidsbevordering hebt opgepakt en in gang gezet. Je was tijdelijk onze teammanager, maar dat wat jij hebt bewerkstelligd in zeer korte tijd, is zeker niet tijdelijk. Ik heb enorme bewondering voor je snelheid en je kunde. Het snel kunnen schakelen en van betekenis kunnen zijn. Jij hebt het gang gezet en het is nu aan ons om het uit te bouwen. Bedankt. 
Humanitas DMH
Annemiek Kamstra
Trajectcoördinator Humanitas DMH
 

Trea, jij ontzettend bedankt voor je motiverende woorden, je enthousiasme en je heldere kijk en uitleg om effectief te kunnen werken. Succes met alles wat je nu gaat doen ……(bron: linkedin)

Humanitas DMH
Dorien Smallenbroek
Trajectbegleider Humanitas DMH

Contactgegevens

Huisterheide 28
8521 ND  Sint Nicolaasga

Tel: 06-46745109 06-46745109
E-mail: trea@passievoorzorg.nl
treavanderwijk

K.v.K.: 01129088